Jäsenetuudet

Tule mukaan Jyväskylän Eläkkeensaajat ry:n toimintaan!

Yhdistyksemme jäsenmäärä on yli 500!

Yhdistyksemme julkaisee omaa kolme-neljä kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä ja keskusjärjestömme EKL valtakunnallista Eläkkeensaaja -lehteä.

Liiton jäsenlehti Eläkkeensaaja ilmestyy vuosittain jäsenmaksunsa maksaneille kotiin kannettuna seitsemän kertaa vuodessa: neljä numeroa keväällä ja kolme numeroa syksyllä. Vuoden viimeinen numero on sivumäärällisesti erittäin kattava joulunseudun lukupaketti. Molemmat lehdet postitetaan jäsenistölle maksutta ja sisältyvät näin vuotuiseen 19 euron jäsenmaksuumme.

Jäsenlehtemme on luettavissa myös julkaisut sivustolta heti ilmestymisensä jälkeen.

Jyväskylän Eläkkeensaajat ry:n toiminnan lähtökohta on se, että eläkkeellä olon tulisi olla ihmisen parasta aikaa hyvässä seurassa ja mielekkään toiminnan parissa.

Yhdistyksemme toiminta ja toimihenkilöittemme yhteystiedot löytyvät YHTEYSTIEDOT -sivulta.

https://www.elakkeensaajat.fi/ekl/jasenyys-ja-jasenedut/

 

Sähköinen liittymislomakkeemme löytyy sivulta LIITY JÄSENEKSI.

Tervetuloa mukaan viettämään täyttä elämää hyvässä seurassa!

____________________________________________________________________

_____________________________________________________________

ETUUKSIA JÄSENILLE

www.elakkeensaajat.fi/ekl/taytta-elamaa-lomat-oy/

Rajaniemi

Käpylän työväentalo

_____________________________________________________

 

Tallink Siljan etukortti uusille jäsenille

EKL:n yhteistyö Tallink Silja Oy:n kanssa jatkuu vahvasti myös vuonna 2019. Osana tätä yhteistyötä jatkuu myös uusien jäsenten saama risteilyetukortti. 

Etukortin saa jäsenmaksunsa maksanut uusi jäsen, jonka tiedot yhdistys on toimittanut keskusliittoon kuluvan vuoden marraskuun 15. päivään mennessä.

Uuden jäsenen etukortti oikeuttaa koko C–A -luokan hyttiin päivä Tukholmassa -risteilyllä välillä Helsinki–Tukholma–Helsinki (Silja Symphony tai Silja Serenade).

Vaihtoehtoisesti lahjakortin voi käyttää koko hyttiin reitillä Turku–Tukholma–Turku.

Risteilylle lähtevät maksavat matkastaan ainoastaan hyttimaksun, joka on Helsinki–Tukholma välillä 40 euroa ja Turku–Tukholma välillä 15 euroa. Maksu koskee siis koko hyttiä, ja siihen voi majoittua useampi henkilö.

Etukortit toimitetaan suoraan uusille jäsenille kirjepostilla kahdessa erässä:
1. erä ennen juhannusta
2. erä ennen joulua

Painoteknisistä syistä johtuen emme pysty etukäteen kertomaan tarkkoja päivämääriä siitä, mihin mennessä liittoon ilmoitetut uudet jäsenet ovat mukana kussakin edellä mainitussa postituksessa.

___________________________________________________________________

EKL:n jäsen: hostelleihin alennettuun hintaan!


EKL on Suomen Hostellijärjestön jäsen, ja sen perusteella EKL:n jäsenillä on oikeus majoitusalennukseen kotimaan hostelleissa sekä mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava Kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan.
Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi -varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa. 
Edulliset ja rennot hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Viihtyisissä hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin, monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Hostellien yhteiset tilat mahdollistavat kokoontumisen ja tutustumisen muihin matkalaisiin. Asiakaskeittiössä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat myös monipuolisia aktiviteetteja.  
Varaa jäsenhintainen majoituksesi osoitteessa: Hostellit.fi
Hostellit.fi:n verkkokaupasta voit myös ostaa jäsenhintaisen kansainvälisen hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen myös HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita alueellisia matkailuun liittyviä etuja.
Tilaa kansainvälinen hostellikortti >>

 

Hostellijärjestö - Hostellimatkalla

 

https://www.facebook.com/hostellimatka/

KUN LÄHEINEN TAI YSTÄVÄSI ON SIIRTYNYT AJASTA IKUISUUTEEN, ilmoitathan siitä tietosi yhdistyksemme jäsenasioiden hoitajalle.