Julkaisut

Jyväskylän Eläkkeensaajat ry: Esite yhdistyksemme toiminnasta

Esite A4 2021.pdf (7.1 MB)
Jyväskylän Eläkkeensaajat ry: Esite yhdistyksemme toiminnasta

____________________________________________________________________

Uusinta Eläkkeensaaja -lehteä pääset lukemaan klikkaamalla kuvaa.

 

EKL:n Keski-Suomen piirin kannanotto kevätpiirikokouksessa Keuruulla 29.4.2016

Eläkeläisköyhyyttä on torjuttava

EKL:n Keski-Suomen piirin mielestä kaikki voimat on ponnisteltava, jotta eläkeläisköyhyyttä voitaisiin entistä tehokkaammin torjua. Siihen tarvitaan valtakunnan tason toimenpideohjelma. Pidämme tärkeänä myös kansaneläkkeisiin tehtävää tasokorotusta. Eläkeläisköyhyyttä pystytään parhaiten estämään silloin kun eläkeindeksijärjestelmää korjataan pientä ja keskisuurta eläkettä suosivaksi.

EKL:n Keski-Suomen piiri ei myöskään hyväksy hallituksen aikeita leikata yli 75-vuotiaiden vammaisten tukia. Ikärajaus on muuttamassa muun muassa henkilökohtaisen avun, kuljetuspalvelut ja palveluasumisen harkinnanvaraiseksi ja maksulliseksi.

EKL:n Keski-Suomen piiri pitää vammaisten vanhusten oikeuksien säästösyistä tapahtuvaa palvelujen karsimista pöyristyttävänä. Vamma ei poistu 75 vuoden iässä. Tällaiset hankkeet ovat käsittämättömiä ja perusoikeuksien vastaisia.

Eläkeläisväestöön kohdistuvat leikkaukset ja heikennykset tarvitsevat entistä voimakkaamman eläkkeensaajayhdistysten ja piirin edunvalvonnan. Kannustamme myös jäseniämme osallistumaan aktiivisesti käynnissä olevaan jäsenhankintakampanjaan.

__________________________________________________________________