Ajankohtaista

----------------------------------------------------------------------------------------------

https://www.ekl.fi/jasenille/

 

EKL tukee piiriensä ja yhdistystensä toimintaa monin eri tavoin niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin. Tarjoamme ideoita, vinkkejä ja koulutusta yhdistystoiminnan kehittämiseen, järjestämme jäsenistölle avoimia kampanjoita ja tapahtumia sekä kartoitamme tarpeita ja toiveita erilaisin kyselyin. Lisätietoa yhdistyksille suunnatusta tarjonnasta löytyy sivuvalikosta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

http://hyvinvointilomat.fi

HYVINVOINTILOMAT RY

HAE TUETULLE TÄYSIHOITOLOMALLE

Varasijoilla olevilla hakijoilla on mahdollisuus saada loma peruutuspaikan kautta vielä noin kolme viikkoa ennen lomaa.

Ne lomajaksot, joille on jäänyt vapaita paikkoja, löydät
sähköisen hakemuksen kautta.

Voit tulostaa lomaesitteen kotisivuiltamme ja täyttää hakulomakkeen sähköisesti. Käsin täytettävä hakulomake on kotisivuillamme aina tulostettavissa.

Ilmoitamme hyväksyvistä päätöksistä loman saaneille joulukuun loppuun mennessä. Ne hakijat, jotka eivät ensimmäisellä valintakierroksella tule valituiksi, ovat varasijoilla. Peruutuspaikan voi saada vielä noin kolme viikkoa ennen loman alkua.käynnissä!http://hyvinvointilomat.fi/wp-content/uploads/2019/10/HVL_Esite_Kevat20_web.pdf

Kesä-syyskuun lomiemme hakuaika on 1.-31.3.2020.

Hyvinvointilomien toiminta koostuu kahdesta osasta: yleishaun lomista ja yhteistyökumppanien kanssa toteutettavista lomista. Yhteistyökumppanitahoja ovat esim. erilaiset yhdistykset ja yhteisöt.

Yleishaun lomillemme on kolme hakuaikaa: marraskuussa haetaan tammi-toukokuun lomille, maaliskuussa haetaan kesä-syyskuun lomille ja elokuussa haetaan loka-joulukuun lomille.

Yhteistyökumppanien kanssa toteutettavien lomien hakuajat vaihtelevat lomajaksoittain. Myös nämä lomat ovat avoimesti haettavissa ja loman saaminen ei edellytä yhteistyökumppanitahon jäsenyyttä.

Lisätietoa lomista saat sähköisen hakemuksen kautta.

Tuetut lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Avaa tulostettava hakemus tästä

Jokainen hakemus käsitellään yksilöllisesti ja luottamuksellisesti. Lomahakemukset on täytettävä huolellisesti. Puutteellisia hakemuksia emme voi käsitellä. Kiinnitäthän huomiota hakemuksen perusteluihin. Tuettu loma on mahdollista saada joka toinen vuosi, eli mikäli olet edellisen kerran ollut tuetulla lomalla vuonna 2018, voit hakea lomalle vuonna 2020.

Loman kustannuksista peritään omavastuuosuus, joka vaihtelee lomakohteittain 50€ – 125€/aikuinen/5 vrk. Alle 16-vuotiaat lomailevat maksutta huoltajan kanssa.

Voit tutustua lomateemojen sisältöihin täällä

Kunkin lomajakson malliohjelma löytyy sähköisen hakemuksen kautta lomakohteen nimeä klikkaamalla. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

__________________________________________________________________

14.–15.6. EKL:n liittokokous

____________________________________________________________________