Ajankohtaista

http://hyvinvointilomat.fi

HYVINVOINTILOMAT RY

HAE TUETULLE TÄYSIHOITOLOMALLE

Talven ja kevään lomien hakuaika on Tammi-toukokuun tuettujen lomiemme hakuaika jatkuu 30.11. saakka.

Varasijoilla olevilla hakijoilla on mahdollisuus saada loma peruutuspaikan kautta vielä noin kolme viikkoa ennen lomaa.

Ne lomajaksot, joille on jäänyt vapaita paikkoja, löydät
sähköisen hakemuksen kautta.

Voit tulostaa lomaesitteen kotisivuiltamme ja täyttää hakulomakkeen sähköisesti. Käsin täytettävä hakulomake on kotisivuillamme aina tulostettavissa.

Ilmoitamme hyväksyvistä päätöksistä loman saaneille joulukuun loppuun mennessä. Ne hakijat, jotka eivät ensimmäisellä valintakierroksella tule valituiksi, ovat varasijoilla. Peruutuspaikan voi saada vielä noin kolme viikkoa ennen loman alkua.käynnissä!http://hyvinvointilomat.fi/wp-content/uploads/2019/10/HVL_Esite_Kevat20_web.pdf

Kesä-syyskuun lomiemme hakuaika on 1.-31.3.2020.

Hyvinvointilomien toiminta koostuu kahdesta osasta: yleishaun lomista ja yhteistyökumppanien kanssa toteutettavista lomista. Yhteistyökumppanitahoja ovat esim. erilaiset yhdistykset ja yhteisöt.

Yleishaun lomillemme on kolme hakuaikaa: marraskuussa haetaan tammi-toukokuun lomille, maaliskuussa haetaan kesä-syyskuun lomille ja elokuussa haetaan loka-joulukuun lomille.

Yhteistyökumppanien kanssa toteutettavien lomien hakuajat vaihtelevat lomajaksoittain. Myös nämä lomat ovat avoimesti haettavissa ja loman saaminen ei edellytä yhteistyökumppanitahon jäsenyyttä.

Lisätietoa lomista saat sähköisen hakemuksen kautta.

Tuetut lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

 

Avaa tulostettava hakemus tästä

 

Jokainen hakemus käsitellään yksilöllisesti ja luottamuksellisesti. Lomahakemukset on täytettävä huolellisesti. Puutteellisia hakemuksia emme voi käsitellä. Kiinnitäthän huomiota hakemuksen perusteluihin. Tuettu loma on mahdollista saada joka toinen vuosi, eli mikäli olet edellisen kerran ollut tuetulla lomalla vuonna 2017, voit hakea lomalle vuonna 2019.

Loman kustannuksista peritään omavastuuosuus, joka vaihtelee lomakohteittain 50€ – 125€/aikuinen/5 vrk. Alle 16-vuotiaat lomailevat maksutta huoltajan kanssa.

Voit tutustua lomateemojen sisältöihin täällä

Kunkin lomajakson malliohjelma löytyy sähköisen hakemuksen kautta lomakohteen nimeä klikkaamalla. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

__________________________________________________________________

EKL:n koulutus

EKL järjestää jäsenistölleen monipuolista koulutusta liikunnasta yhdistystoimintaan sekä kulttuurista tietotekniikkaan ja mielen hyvinvointiin. Kurssit järjestetään pääsääntöisesti Rajaniemen lomakeskuksessa Virroilla. ATK-kurssit järjestetään Työväen Sivistysliiton atk-luokissa Helsingin Hakaniemessä. Rajaniemen kurssit alkavat tavallisimmin klo 13 ja päättyvät lounaaseen klo 12. Näin osallistujat vältttyvät pimeimmiltä matka-ajoilta.

EKL:n Elinvoimaa-toiminnan koulutukset löydät tästä

EKL:n Verkosta Virtaa -toiminnan koulutukset löydät tästä

Hinnat ja ilmoittautumiset

18.-20.11. Yhteiskunnallisen vaikuttamisen kurssi MAKSUTON

Tällä kurssilla perehdytään edunvalvonnan ja vaikuttamisen saloihin. Kurssilla mm. kuullaan tuoreinta eläketietoa ja tietoa liiton edunvalvonnasta sekä perehdytään yhdistysten ja jäsenistön mahdollisuuksiin vaikuttamistyössä ja kampanjoinnissa. Kurssi on sisällöltään pitkälti samanlainen kuin vuoden 2018 syksyllä toteutettu vastaava kurssi. Tervetuloa keräämään tietoa vaikuttamisesta!

Ilmoittautumisaika tälle kurssille päättyy 3.11.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Kouluttajat: Petra Toivonen ja Timo Kokko (EKL) sekä Keijo Kaleva (TSL)

Kurssin ohjelma alla

 Yhteiskunnallisen vaikuttamisen kurssi_18.-20.11.2019_ohjelma.pdf (155 kB)
  

 

20.-21.11. Somekatsaus

Tällä kurssilla tutustumme sosiaalisen median palveluihin. Mitä sosiaalisen median palveluita on olemassa ja mihin niitä voi käyttää? Miten minä esiinnyn ja vaikutan somessa? Aikaisempi kokemus somen käytöstä ei ole välttämätöntä. Palveluiden kokeiluun ja harjoitteluun tarvitaan voimassa oleva sähköpostitili (käyttäjätunnus ja salasana). Ellei sinulla ole vielä sellaista, ota yhteyttä kouluttajaan ennen kurssia. Kurssin keskeisiä sisältöjä ovat:

  • Mikä on some
  • Minä somessa, verkkoidentiteetti
  • Somen hyödyt ja haitat
  • Rekisteröinti ja tietosuoja
  • Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest, WhatsApp

Ilmoittautumisaika tälle kurssille päättyy 6.11.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Kouluttaja: Julia Nurmi, TSL-Opintokeskus.

14.–15.6. EKL:n liittokokous

KLIKKAA TÄSTÄ, niin pääset katselemaan lähemmin tunnelmia!

____________________________________________________________________