Ajankohtaista

EKL:n liittokokous 2021 Turussa

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

 

Eläkkeensaajien Keskusliiton seuraava liittokokous pidetään 9.–10.6.2021 Turussa. Aiheesta lisätietoa myöhemmässä vaiheessa jäsensivuilla, järjestökirjeessä ja uutiskirjeissä.

Tarja Castrén

22.9.2020 Hallituksen esitysluonnos eduskunnalle sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisen uudistusta ja maakuntien perustamista koskevaksi lainsäädännöksi

EKL ja Eläkeläiset ry lausuivat Sotesta. Sote-uudistus tarvitaan palveluiden parantamiseksi ja yhdenvertaisuuden lisäämiseksi maassamme. Uudistuksen lähtökohtana on oltava laadukkaammat palvelut ja ihmisten yhdenvertaisuus, ei kustannussäästöt sinänsä. Uudistus ei yksin riitä ratkaisemaan ihmisten eriarvoisuutta palveluiden edessä. Sen täydennykseksi tarvitaan muuta lainsäädäntöä, jolla poistetaan ihmisten taloudellisesta asemasta, sosiaalisesta taustasta sekä asuinpaikasta johtuvaa eriarvoisuutta. EKL jätti yhdessä Eläkeläiset ry:n kanssa lausunnon asiaan liittyen.

Tutustu lausuntoon klikkaamalla tästä.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

https://www.ekl.fi/jasenille/

 

EKL tukee piiriensä ja yhdistystensä toimintaa monin eri tavoin niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin. Tarjoamme ideoita, vinkkejä ja koulutusta yhdistystoiminnan kehittämiseen, järjestämme jäsenistölle avoimia kampanjoita ja tapahtumia sekä kartoitamme tarpeita ja toiveita erilaisin kyselyin. Lisätietoa yhdistyksille suunnatusta tarjonnasta löytyy sivuvalikosta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Jyväskylän eläkkeensaajat Iloa joka lähtöön -gollegepaita. Harmaan paidan veikeän tanssitunnuksen on tehnyt jyväskyläläinen taiteilija Martti Leino. Graafisesta viimeistelystä on vastannut Jouni Pänkäläinen. Paitoja myy ja painattaa jyväskyläläinen Cameleon-yritys. Paitoja voit tilata Sieväsen Sepolta, puh. 040 705 1470, seppo.sievanen@elisanet.fi tai maanantaikerhosta. Kaikkia kokoja (S-XXL) on saatavana. Paidan hinta on 25 euroa.