Jäsenyys ja jäsenedut

Tule mukaan Jyväskylän Eläkkeensaajat ry:n toimintaan!

Yhdistyksemme jäsenmäärä on liki 500!

Yhdistyksemme julkaisee omaa kolme-neljä kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä ja keskusjärjestömme EKL valtakunnallista Eläkkeensaaja -lehteä.

Liiton jäsenlehti Eläkkeensaaja ilmestyy vuosittain jäsenmaksunsa maksaneille kotiin kannettuna seitsemän kertaa vuodessa: neljä numeroa keväällä ja kolme numeroa syksyllä. Vuoden viimeinen numero on sivumäärällisesti erittäin kattava joulunseudun lukupaketti. Molemmat lehdet postitetaan jäsenistölle maksutta ja sisältyvät näin vuotuiseen 19 euron jäsenmaksuumme.

Jäsenlehtemme on luettavissa myös julkaisut sivustolta heti ilmestymisensä jälkeen.

Jyväskylän Eläkkeensaajat ry:n toiminnan lähtökohta on se, että eläkkeellä olon tulisi olla ihmisen parasta aikaa hyvässä seurassa ja mielekkään toiminnan parissa.

Yhdistyksemme toiminta ja toimihenkilöittemme yhteystiedot löytyvät YHTEYSTIEDOT -sivulta.

Sähköinen liittymislomakkeemme löytyy sivulta LIITY JÄSENEKSI.

Tervetuloa mukaan viettämään täyttä elämää hyvässä seurassa!

____________________________________________________________________

Jyväskylän Eläkkeensaajat ry Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäsenyhdistyksen kautta tarjoaa sinulle harrastuksia ja tapahtumia sekä valvoo etujasi

Eläkkeensaajien Keskusliiton jäseneksi tullaan liittymällä johonkin liiton 325 paikallisyhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea. Voit liittyä jo eläkeikää lähestyessäsi tai työkyvyttömyyseläkeläisenä – meillä ei katsota syntymävuotta!

Ota yhteyttä kotipaikkakunnallasi toimivaan EKL:n yhdistykseen. Listan paikallisista EKL:n yhdistyksistä piireittäin löydät täältä. Lisätietoja voit kysyä myös liitosta.

Omassa EKL-yhdistyksessäsi voit tavata tuttuja ja saat uusia ystäviä. Saat myös ajankohtaista tietoa etuuksistasi ja voit osallistua monenlaiseen harrastustoimintaan: retkille, matkoille, tapahtumiin, erilaisille kursseille ja eri lajien kilpailuihin.

Upeita jäsenetuja!

Liittyessäsi EKL:n jäseneksi* saat liitosta tervetulokirjeen (postitetaan kesä- ja joulukuussa), josta löydät Tallink Siljan risteilyetukortin sekä Rajaniemen lomakeskuksen hemmotteluloman tarjoushintaan.

Jäsenenä pääset siis osalliseksi monista rahanarvoisista jäseneduista. Näitä ovat alennus liittomme lomakeskuksen täysihoitohinnoista, majoitusalennus kotimaan HI-hostelleissa ja mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan – lue lisää näistä eduista vasemmanpuoleisesta valikosta. Näiden lisäksi liitto valvoo etujasi.

*) EKL:n jäsenmaksu on yhdistyskohtainen ja todella edullinen.

Eläkkeensaaja-lehti kotiin kannettuna

Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja-lehden seitsemän numeroa, joista vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti.

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeensaajan eläke- ja veroasioista, sosiaali- ja terveyspalveluista sekä liiton valtakunnallisesta edunvalvonnasta. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja, lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä juttuja sekä erilaisia asiantuntija-artikkeleita.

Lehti on myös EKL-piireille ja -yhdistyksille avoin oma foorumi harrastus- ja muun toiminnan kokemuksista ja elämyksistä kertomiseen.

Tutustu lehteen!

___________________________________________________________________

Tallink Siljan etukortti uusille jäsenille

EKL:n yhteistyö Tallink Silja Oy:n kanssa jatkuu vahvasti myös vuonna 2020. Osana tätä yhteistyötä jatkuu myös uusien jäsenten saama risteilyetukortti.

Etukortin saa jäsenmaksunsa maksanut uusi jäsen, jonka tiedot yhdistys on toimittanut keskusliittoon kuluvan vuoden marraskuun 15. päivään mennessä. Uuden jäsenen etukortti oikeuttaa koko C–A -luokan hyttiin päivä Tukholmassa -risteilyllä välillä Helsinki–Tukholma–Helsinki (Silja Symphony tai Silja Serenade). Vaihtoehtoisesti lahjakortin voi käyttää koko hyttiin reitillä Turku–Tukholma–Turku.

Risteilylle lähtevät maksavat matkastaan ainoastaan hyttimaksun, joka on Helsinki–Tukholma välillä 40 euroa ja Turku–Tukholma välillä 15 euroa. Maksu koskee siis koko hyttiä, ja siihen voi majoittua useampi henkilö.

Etukortit toimitetaan suoraan uusille jäsenille kirjepostilla kahdessa erässä. Ensimmäinen ero ennen juhannusta ja toinen erä ennen joulua.

____________________________________________________________________

Suomen Hostellijärjestön jäsenedut

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on Suomen Hostellijärjestön jäsen, ja sen perusteella EKL:n jäsenillä on oikeus majoitusalennukseen kotimaan hostelleissa sekä mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava Kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan.

EKL:n jäsen: hostelleihin alennettuun hintaan!

EDUT EKL:n JÄSENILLE

– 10 % alennus majoituksesta kaikissa Suomen lähes 50 hostellissamme

– Kotimaan hostellikortti maksutta. Kotimaan hostellikortti oikeuttaa 10 % majoitusalennukseen verkoston hostelleissa Suomessa.

– 5 euron alennus kansainvälisen hostellikortin hinnasta. Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa vähintään 10 % majoitusalennukseen lähes 3500 hostellissa noin 90 maassa. Tilaa kansainvälinen hostellikorttisi tästä.

Saadaksesi majoitusalennuksen tee hostellivaraus osoitteessa www.hostellit.fi

____________________________________________________________________

Matkapojat Oy liiton yhteistyökumppani – jäsenetu jatkuu 2021

Liitolla on yhteistyösopimus matkatoimisto Matkapojat Oy:n kanssa. Osana yhteistyötä Matkapojat tarjoaa EKL:n jäsenille 5 prosentin alennuksen/varaus Eläkkeensaaja-lehdessä ilmestyvien Matkapoikien ilmoitusten kaikesta matkatarjonnasta. Matkat ovat varattavissa tähän jäsenetuhintaan kustakin ilmoituksesta löytyvällä alennuskoodilla.

Kysy Matkapojilta tarjousta myös yhdistyksesi ryhmämatkoista niin koti- kuin ulkomaille!

Lisäksi Matkapojat on vastuullisena matkanjärjestäjänä kevään EKL-jäsenmatkalla Provenceen ja Nizzaan sekä lehden syksyn lukijamatkalla Montenegroon ja Albaniaan. Näistä jäsenistölle jo valmiiksi räätälöidyistä matkoista ei enää tule 5 %:n alennusta. Klikkaa linkeistä lisätietoja ja matkaohjelma!

Yhteydenotot myynti puh. 010 2323 200 ja sähköpostitse myyntipalvelu@matkapojat.fiminna.lehtonen@matkapojat.fi

Lisätietoja: www.matkapojat.fi

_____________________________________________________________

PDF-tiedostoEsite A4 2021.pdf (7.1 MB)
Jyväskylän Eläkkeensaajat ry: Esite yhdistyksemme toiminnasta

KUN LÄHEINEN TAI YSTÄVÄSI ON SIIRTYNYT AJASTA IKUISUUTEEN, ilmoitathan siitä tietosi yhdistyksemme jäsenasioiden hoitajalle.

Ilmoitathan yhteystietojesi muutokset

Ajantasaiset yhteystiedot ovat elintärkeitä viestinnän kannalta.

Muistathan tiedottaa muutoksista myös yhdistyksellemme.

Voit lähettää muuttuneet tiedot sähköpostitse jäsensihteeri Aila Anttoselle  ailaan1950@gmail.com

-------------------------------------