Liity jäseneksi

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ HYVÄSSÄ SEURASSA!

 

Oletko eläkeiässä tai lähestymässä sitä?

Oletko ilman mielekästä harrastusta?

Oletko yksinäinen? 

 

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin ”Kyllä”, tarjoamme sinulle toimintaa, joka pitää mielen nuorena. Tarjolla on liikuntaa, kulttuuria, retkiä, ulkomaanmatkoja, mukavaa yhdessäoloa, askartelua ja paljon muuta yhdessä tekemistä ja harrastamista.

Erilaisia harrastekerhoja meillä on pitkälti toistakymmentä ja uusia perustetaan tarpeen mukaan, joten samanhenkistä seuraa löytyy varmasti. Olet lämpimästi tervetullut iloiseen joukkoomme.

Kokoonnumme jäsentilaisuuksiin joka viikon arkimaanantaisin klo 9.30 Sepänkeskuksessa Reaktorisalissa, Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Jäsentilaisuuksien aluksi nautimme pullakahvit parilla eurolla. Samalla voimme vapaasti seurustella keskenämme ja hoitaa muita jäsenasioita toimihenkilöittemme kanssa.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia tilaisuuksia eläkeläisten asioista kiinnostuneille ja yksinäisyyteen kyllästyneille, joten tule rohkeasti mukaan seuraamaan ohjelmaa ja tutustumaan yhdistyksemme toimintaan. Jäsentilaisuuksissa on saatavana yhdistystämme koskevaa tietoutta. Voit myös halutessasi vaivattomasti liittyä yhdistyksemme jäseneksi, koska jäsenasioiden hoitaja pyrkii aina olemaan paikalla.

Liittymisen voit suorittaa todella helposti myös näillä kotisivuilla. ”Liity jäseneksi" sivulla on lomake, jonka täyttämällä voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi mukavasti ja kätevästi.

Olet tervetullut mukaan toimintaan!

____________________________________________________________________

TOIMISTO 

Jyväskylän Eläkkeensaajien toimisto on avoinna kevät- ja syystoimintakauden aikana maanantaisin klo 9.30-11.30 Sepänkeskuksessa, Kyllikinkatu 1. Siellä voi mm. ilmoittautua jäseneksi, ilmoittautua matkoille ja retkille sekä maksaa jäsenmaksuja.

____________________________________________________________________

 

TALLINK SILJAN ETUKORTTI UUSILLE JÄSENILLE

EKL:n yhteistyö Tallink Silja Oy:n kanssa jatkuu vahvasti myös vuonna 2016. Osana tätä yhteistyötä jatkuu myös uusien jäsenten saama risteilyetukortti. 

Etukortin saa jäsenmaksunsa maksanut uusi jäsen, jonka tiedot yhdistys on toimittanut keskusliittoon 15.11. mennessä.

Uuden jäsenen etukortti oikeuttaa koko C–A -luokan hyttiin päivä Tukholmassa -risteilyllä välillä Helsinki–Tukholma–Helsinki (Silja Symphony tai Silja Serenade).

Vaihtoehtoisesti lahjakortin voi käyttää koko hyttiin reitillä Turku–Tukholma–Turku (Siljan Baltic Princess, 23 tunnin risteily).

Risteilylle lähtevät maksavat matkastaan ainoastaan hyttimaksun, joka on Helsinki–Tukholma välillä 40 euroa ja Turku–Tukholma välillä 15 euroa. Maksu koskee siis koko hyttiä, ja siihen voi majoittua useampi henkilö.

Etukortit toimitetaan suoraan uusille jäsenille kirjepostilla kahdessa erässä:
1. erä ennen juhannusta
2. erä ennen joulua

Painoteknisistä syistä johtuen emme pysty etukäteen kertomaan tarkkoja päivämääriä siitä, mihin mennessä liittoon ilmoitetut uudet jäsenet ovat mukana kussakin edellä mainitussa postituksessa.

____________________________________________________________________

Tietoa jäseneksi liittyvälle:

Tätä kaikkea tarjoaa EKL:n Yhdistyksen jäsenyys:

Työelämässä toimessasi valvoit etujasi ammattiyhdistyksen kautta. Eläkkeellä ollessasi edunvalvojasi on Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry.

 

Suomen Hostellijärjestön jäsentarjous

Hostelleihin alennettuun hintaan

EKL on Suomen Hostellijärjestön jäsen, ja sen perusteella EKL:n jäsenillä on oikeus majoitusalennukseen kotimaan HI-hostelleissa sekä mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava Kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan.

Alennus kaikissa Suomessa HI-hostelleissa on vuonna 2015 kansainvälisen mallin mukaisesti  10 prosenttia/hlö/vrk. Saadakseen alennuksen yöpyjän tulee todistaa EKL:n jäsenyytensä jäsenkortilla, jäsenmaksukuitilla tai muulla todisteella.

Kaikkien HI-hostellien tiedot sisältävää Hostellit Suomessa -esitettä voi tilata veloituksetta osoitteesta Suomen Hostellijärjestö, Yrjönkatu 38 B 15, 00100 Helsinki.

Suomen HI-hostellien tiedot löytyvät verkosta osoitteesta www.hostellit.fi

Jäsenmaksu

Jyväskylän eläkkeensaajien jäsenmaksu on 19 euroa vuodessa

Eläkkeensaaja-lehti

Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja-lehden seitsemän numeroa, vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti.

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeisiin, edunvalvontaan ja yhdistysten toimintaan liittyvissä asioissa. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja ja lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä asia-artikkeleita.

____________________________________________________________________

Liitto on neuvotellut uuden jäsenedun!

Jäsenyhdistystemme jäsenet voivat tilata Kuluttaja-lehden etuhintaan 26 euroa/vuosi. Tilaus tulee tehdä vuoden 2015 aikana, ja tilaus on voimassa vuoden tilauksesta. 

____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

Liittymislomake:

KUN LÄHEINEN TAI YSTÄVÄSI ON SIIRTYNYT AJASTA IKUISUUTEEN, ilmoitathan siitä tietosi yhdistyksemme jäsenasioiden hoitajalle.

EKL ry on maan toiseksi suurin valtakunnallinen eläkkeensaajajärjestö, jolla on 50 toimintavuoden kokemuksella merkittävää yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja lähes 80 000 jäsentä. EKL nostaa aktiivisesti esille eläkkeensaajan arkea koskevia epäkohtia, joita ovat mm. terveyspalvelujen taso ja saatavuus, eläkeikäisen verotus ja eläkeindeksiin vaikuttavat asiat.

Alueellisesti toimivia yhdistyksiä EKL:lla on reilut 350, joista varmasti löydät asuinpaikkaasi lähellä toimivan yhteisön.

Eläkkeensaajien Keskusliitto järjestää jäsenilleen monipuolista kurssitoimintaa mm. tanssi-, liikunta-, musiikki-, kädentaito- ja elämäntaitokursseja.

Paikallisissa yhdistyksissä toiminta on usein jokaviikkoista ja monipuolista.

Tule mukaan toimintaan!

__________________________